9e Voetbalschool NOAD 67 met Winning Skills.

Na het aantrekken van de Duitse voetbalschool van Michael Rummenigge heeft nu ook de Internationale voetbalschool Winning Skills International haar medewerking toegezegd voor de negende editie van de voetbalschool v.v. NOAD’67 in Sint Philipsland; van 14 tot en met 16 oktober 2013. Winning Skills International zal aanwezig zijn op maandag 14 oktober.

Wat is Winning Skills.
Winning Skills International is een Internationale voetbalschool, opgericht door Cor van Hoeven in 2001, ex technisch directeur van de Dayton Dutch Lions. De voetbalschool heeft vestigingen over heel de wereld, onder andere in Nederland, Verenigde Staten, Bahama’s, Indonesië, Singapore, Aruba en Ghana. De voetbalschool geeft les in de Wiel Coerver methode. Deze methode is volgens kenners de beste techniektrainingsmethode in de wereld. Winning Skills International heeft deze methode verfijnd en op dvd uitgebracht. Naast techniektrainingen verzorgen zij ook camps, clinics, zetten ze jeugdopleidingen op en geven ze cursussen voor coaches en spelers.

Wie verzorgt deze trainingsdag.
De trainingen zullen worden verzorgd door Rick van Hoeven, de zoon van Cor van Hoeven. Rick van Hoeven is oud speler van onder andere Dayton Dutch Lions, Houston Dutch Lions en de Amerikaanse kampioen Houston Dynamo. Daar is hij sinds 1 maand weg om zich volledig te gaan richten op zijn studie in Barcelona. Wel mogen wij al bekendmaken dat hij met een nog niet nader genoemde club uit de Tercera Division, de 3e divisie in Spanje, in gesprek is om zijn carrière een nieuw leven in te blazen. Bij de Houston Dutch Lions heeft Rick samen gespeeld met onder andere oud Spartaan en Twente speler Sjaak Polak en oud PSV-er Joonas Kolkka.

Wat doet Rick van Hoeven in Winning Skills?
Rick van Hoeven is sinds zijn 14e werkzaam bij Winning Skills en is nu operation manager van Winning Skills Houston. Hij is verantwoordelijk voor alle trainingen, clinics en camps in de regio Houston. Hij reist hiervoor om de 3 maanden naar Amerika om dit aan te sturen en zelf trainingen te geven. Rick van Hoeven zal vanuit zijn studieplaats Barcelona over komen vliegen om de gehele maandag trainingen te komen verzorgen tijdens de negende editie van de voetbalschool in Sint Philipsland. De DVD’s met de daarop gegeven techniektraining zullen beschikbaar zijn op maandag 14 oktober