NOAD 67 speelt vriendschappelijk.

In de aanloop van de wedstrijd tegen Feyenoord A1 op zaterdag 17 augustus a.s. speelt NOAD 1 de navolgende drie oefenwedstrijden. 

zaterdag 03 augustus:
NOAD 67 – Zinkwegse Boys  aanvang 14.30 uur
De start is tegen 4e klasser ZWB uit Oud Beijerland. NOAD speelde de laatste seizoenen al meer een oefenwedstrijd tegen ZWB.

dinsdag 06 augustus:
NOAD 67 – NSVV  aanvang 19.30 uur
Het vervolg is tegen 2e klasser NSVV uit Numansdorp; vorig jaar werd met 6 – 1 verloren in een oefenwedstrijd voor de competitie start.. NSVV kwam in de competitie  vorig seizoen in de gevaren zone terecht van de 2e klasse; maar wist met een overtuigende tweeluik tegen DBGC uit Oude Tonge het 2e klasserschap veilig te stellen.

dinsdag 13 augustus:
NOAD 67 – Bruse Boys  aanvang 19.45 uur
De wedstrijd zou eerst in Bru gespeeld worden; echter Bruse Boys zit in de bekerpoule met NOAD en daarom is het duel omgedraaid. Het vriendschappelijk treffen vindt eerst bij NOAD plaats. Twee weken later op 27 augustus wordt in Bruinisse de wedstrijd Bruse Boys in de bekerpoule met Luctor 88 en Walcheren.