Robert Braber en Thijs Slegers naar voetbalschool NOAD’67

Na de bekendmaking van deelname aan de jaarlijkse voetbalschool van NOAD’67, van 14 t/m 16 oktober 2013, van de voormalig Duitse sterspeler van Bayern München en Borussia Dortmund, Michael Rummenigge en de deelname van Rick van Hoeven van Winning Skills International, kunnen we melden dat ook Robert Braber (RKC Waalwijk) en PSV-watcher en Voetbal International redacteur Thijs Slegers afreizen naar Sint Philipsland.

Robert Braber en Thijs Slegers zullen beiden op 16 oktober aanwezig zijn, tijdens de laatste dag van de negende editie van de voetbalschool van NOAD’67, die openstaat voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar..
Robert Braber zal in de middag een clinic verzorgen voor de 100 deelnemers, terwijl Thijs Slegers het welverdiende deelname certificaat gaat uitdelen aan alle spelers/speelsters.

Carriere Robert Braber:

In de jeugd speelde Braber bij vv Kogelvangers uit Willemstad. Via  RBC Roosendaal kwam Robert terecht bij Excelsior, waar hij zijn eerste tweejarig contract tekende.Na twee jaar Excelsior kreeg hij een contract aangeboden bij NAC Breda. werd al snel aan Helmond Sport, waar hij vrijwel iedere wedstrijd in de basis stond. In 2006 keerde hij terug naar SBV Excelsior, dat hem na het aflopen van zijn contract in juni 2009 deed tekenen voor één jaar bij  het Duitse FC Ingolstadt 04 een club uit de derde Liga. Vanaf mei 2010 speelt voor RKC Waalwijk en het laatste seizoen zelfs als aanvoerder. Van Robert is bekend dat hij graag zijn voetbalkennis overbrengt op jeugdspelers.

Stichting Voetbalschool en NOAD’67 zijn blij met de toevoeging van Robert Braber aan de jaarlijkse voetbalschool.

Carriere Thijs Slegers:

Thijs Slegers is sportjournalist. Hij werkt voor Voetbal International als 'clubwatcher' van PSV. Ook geeft hij in het gelijknamige televisieprogramma op RTL 7 regelmatig uitleg rondom het nieuws over PSV. Daarnaast schreef hij de biografie van Andy van der Meijde: Geen Genade, dat uitgroeide tot een bestseller en oud vedette Andy van der Meijde weer in de spotlights zette. Volgens Omroep Brabant is Thijs Slegers supporter van Helmond Sport.
Thijs is in zijn spaarzame vrijetijd trainer van het 4e voetbalelftal van RKSV Heeze.
Het welverdiende certificaat van drie dagen leven als een profvoetballer kan niet beter worden uitgereikt dan door iemand die dagelijks de profvoetballers volgt en hier verslag van doet: Thijs Slegers

Binnenkort volgen nog meer namen van gasttrainers.