Sponsors 12/13

Voetbal en sponsoring zijn twee dingen die niet zonder elkaar kunnen. Bijna elke club is afhankelijk van externe financiële middelen om ”fit” voor de dag te komen, zo ook Noad 67.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het sponsoren van onze vereniging, zoals uw logo en naam op onze sponsorborden, uw logo en link op onze website of via het tv-scherm in onze kantine. Ook via het schenken van een nieuw tenue en/of trainingspakken voor een van onze senioren- en jeugdteams. Neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie of het bestuur of mail naar noad67sponsors@gmail.com

Hoofdsponsor Noad’67

 

Als coöperatieve bank hebben we ‘een aandeel in elkaar’, door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Via sponsoring zoeken we als bank verbinding met onze klanten en dragen we bij aan de ontwikkeling van sport en cultuur. Deze maatschappelijke, lange termijn betrokkenheid bij de leefomgeving vormt het fundament van de Rabobank

Sub-sponsors

.

De Jager-Tolhoek is een belangrijke toeleverancier van hout- en bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in Zuid-West Nederland en onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain. De Jager- Tolhoek beschikt over een groothandel en over drie bouwshops met een professioneel assortiment waar dagelijks een groot aantal klanten onze producten komen afhalen.

 

Naast onze winkel hebben wij sinds kort ook een webshop. Hier vind je een selectie van de collectie, die gepresenteerd wordt in onze winkel. Wij leveren onder andere de volgende merken: Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Asics, Mizuno, K Swiss, Trezeta, Cruyff, Teva, Crocs, Lacoste, Bjorn Borg, Lutha, Speedo, O’Neill, Protest, Babolat, Wilson, Head, Prince, Pro Kennex, Tecnifibre, Hummel, Sells, Stanno, Mitre, Booster, Sinner, Pure Lime, Derbystar, Papillon en Munich.

Daarnaast koopt Sportshop Heshof ook partijen van diverse leveranciers en biedt deze tegen zeer scherpe prijzen aan in de OUTLET van de webshop.

 

 

Industrieweg 4  4675 RA Sint Philipsland 0167 573 995

Ben de Rooy is een allround flexibel Bovag autobedrijf, gevestigd in St. Philipsland. Ben de Rooy onderhoudt en repareert alle merken auto’s, herstelt schades en is actief op het gebied van tuning. Daarnaast heeft Ben de Rooy naam gemaakt met de inkoop en verkoop van (ook bijzondere) tweedehands auto’s.

Overige sponsors

2e Elftal:

de Jager Tolhoek

Heshof

Ben de Rooy.nl

4e elftal: Kot Afbouw, vd Velde Schilders, café ’t Durp.

5e Elftal: Yarden

Vrouwen 1: Right to Play / Tandartspraktijk Bomas

A1 junioren: Renault Koese

C1 Junioren: Afbouwbedrijf J. Walpot

D1 Pupillen: Burgland Investments & Transportbedrijf vd Gaag

F1 Pupillen: Kik Welding

F2 Pupillen:

 

INFO scherm kantine sponsor: Databyte

 

Weekbrief Sponsors:

Restaurant “Het Veerhuis”
Jacqueline’s Hairstyling
D’Cornails
Schoonheidssalon Derma-Fit
vd Velde Schilders
Jumbo Bert Slingerland
Varossieau fysiotherapie
Kleinbouw Techniek B.V.
Cafe ’t Durp
Hotel Oosterschelde
v Vossen Horeca

Rabobank Oosterschelde

De Jager Tolhoek Bouwmaterialen

BendeRooy.nl Car-Repair

Sportshop Heshof