Programma za 10.08.13

De NOAD selectie sluit de derde voorbereidingsweek af met een wedstrijd tegen 3e klasser DFS uit Burgh Haamstede. Dit gebeurd op veld 1 waar deze week de nieuwe "kooi doelen" zijn geplaatst. De aanvang van deze wedstrijd is om 13.30 uur. Ook bij de senioren 3/4/5 gaat het weer kriebelen; zij spelen om 13.30 uur een onderlinge partij op veld 2. Selectie NOAD 3/4/5 aanwezig: 13.00 uur. NOAD 2 traint om 12.30 uur. Hierbij de selectie van NOAD 1 tegen DFS:

Programma za. 10 aug.
NOAD 67 – DFS
Aanvang:13.30 uur  Aanwezig: 12.30 uur.
Selectie NOAD 1: Joey Verbraeken, Peter-Jan Fontijne, Ron van Dijke, Rob den Engelsman, Edwin Braat, Wesley Kievit, Wiljan Lisseveld, Danny Steijn, Thom Buijs, Frank den Engelsman, Jouko Gorissen, Corne Faasse, Marvin Quist, Roy van Splunter, Lars Steijn, Jeroen Verwijs.

De eerste 2 oefen wedstrijden zijn gespeeld tegen Zinkwegse Boys en NSVV.

NOAD 67 – Zinkwegse Boys 2 – 1
De eerste wedstrijd op 03 aug. j.l. tegen 4e klasser Zinkwegse Boys uit Oud-Beijerland werd gewonnen met 2 – 1. Na een 0 – 0 ruststand was het direct na rust een breedte pass op maat van Stephan vd Peet op Lars Steijn die de 1 – 0 voorspring binnentikte. Niet veel later kwam NOAD op 2 – 0 via een assist van Corne Faassé was het nu Stephan vd Peet die de 2 – 0 aantekende. Een kwartier voor tijd scoorde Zinkweg de aansluitingstreffer: 2 – 1. Dit werd de eindstand. A jeugd keeper Joey Verbraeken speelde een verdienstelijke wedstrijd met een aantal prima reddingen.

NOAD 67 – NSVV  0 – 8
Tegen de 2e klasser NSVV uit Numansdorp kreeg de NOAD selectie een flinke nederlaag te verwerken. Na een 2 – 0 achterstand in de rust, konden de bezoekers in de 2e helft de NOAD defensie telkens wel erg gemakkelijk omzeilen en dat leidde tot 6 tegentreffers. NOAD wist aanvallend nog wel een aantal kansen te bewerkstelligen maar wist niet tot scoren te komen.