Uitslagen zaterdag 07-03-2015

Op een PSV achtige counter manier heeft NOAD 1 voor het eerst sinds 01 november j.l. (thuis tegen WFB) weer het zoet der overwinning mogen proeven. Vier doelpunten van Frank den Engelsman waarvan de laatste er een is om in te lijsten. De strijd is het rechter rijtje is groot om van de onderste plaatsen weg te blijven. Hierbij alle uitslagen van de NOAD teams: 

Na de 3 – 2 aansluitingstreffer van Kruiningen middels een kopbal uit een corner van Thoma Paauwe kwam NOAD in het nauw te zitten. Maar een klein kwartier voor tijd was het aanvoerder Frank den Engelsman die de weg plaveide voor de overwinning. Hij kreeg de bal vanuit de diepte aangespeeld op de rechter flank. Hij keek naar het Kruiningen doel en zag de kleine ruimte tussen Jacco Veerhoek en de doelmond. Met een geplaatste lobdal van 20 meter afstand die op tijd indaalde in de kruising bracht de NOAD aanvoerder het NOAD publiek in vervoering. Pal voor tijd kreeg hij een 'publiekswissel' en werd hij 'man off the match'. De zorgen zijn nog lang niet voorbij. De strijd in het rechter rijtje lijkt volledig ontbrand, Maar voor NOAD was dit wel een enorme opsteker voor het vervolg in de marathon reeks aan wedstrijden naar het einde van de competitie. 

Het jonge NOAD 2 speelde een prima pot tegen the Gunners. In de slotfase voerde de meer ervaren Gunnerd de offensieve druk op en scoorde 2x. Desondanks een verdienstelijke wedstrijd voor NOAD 2.

 

NOAD'67 1 Kruiningen 1 4 – 2
NOAD'67 2 The Gunners 2 0 – 2
Smerdiek 2 NOAD'67 3 0 – 2
Vosmeer C1 NOAD'67 C1 5 – 2
D.S.E. E2 NOAD'67 E1 1 – 1
Oranje Bl.'14 F1 NOAD'67 F1 4 – 3
NOAD'67 VR1 Noordhoek VR1 Uitgesteld

 

Noad'67 1, aanwezig 13:45

Selectie: Janko van Iwaarden, Lars Steijn, Thom Buijs, Rob den Engelsman, Maurice Kosten, Martijn Reijngoudt, Danny Steijn, Ton van Nieuwenhuizen, Frank den Engelsman, Corné Faasse, Justin Moerland, Remco Buijs, Ron van Dijke & Jeroen Ridderhof.

 

Noad'67 2, aanwezig 12:15

Selectie: Pjotr Mosselman, Peter-Jan Fontijne, Leendert van Dijke, Wesley Kievit, Carlo de Kok, Bas van Nieuwenhuizen, Bas Quist, Nick Steijn, Joost de Witte, Arjan van Dijke, Kjeld Snoep, Robin Hommel, Wouter Fase & Koen van Dijke.

 

Noad'67 3, vertrek 11:30

Selectie: Kees Ligtendag, Dennis Kot, Robin Kot, Marco Reijngoudt, Coen Everaers, Roel den Engelsman, Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Kees Vroegop, Jurjen Verhage, Jasper van Dijke, Harm Verwijs, Sven Buijs, Arjan Moerland & Jeroen Reijngoudt.