Oud Nederlands Elftal bij Geuzecup 2015

Op vrijdag 19 juni a.s. speelt Tholense Boys een wedstrijd tegen Oud Internationals. DIt als opmaat naar de Geuzecup 2015 die op zaterdag 20 juni wordt gespeeld.

Deze ex-internationals (Oud-Oranje) hebben hun ja-woord gegeven om op 19 juni aanstaande een benefietwedstrijd te komen voetballen tegen Tholense Boys voor het goede doel 2015 van Vrienden van Siem. Het goede doel 2015 van de Stichting staat in het teken van de afdeling kinderoncologie van het Prinses Maximacentrum te Utrecht. De aanvang van de wedstrijd zal zijn om 19:30 uur. De gebroeders De Boer, gebroeders Witschge, John van ’t Schip, Ben Wijnstekers, Sjaak Swart, Peter Houtman, Simon Tahamata, Arthur Numan, Aron Winter, Regi Blinker, Martijn Reuser, Oscar Moens, Berry van Aerle hebben reeds aangegeven naar sportpark de Bent te komen op 19 juni.

Een selectie van D-pupillen van alle clubs uit de gemeente Tholen zal op deze avond een voorwedstrijd spelen tegen de D-pupillen van Feyenoord. Van Noad ’67 zijn hiervoor 3 spelers geselecteerd. Dit zijn Jasper Fontijne, Benjamin van der Gaag en Arjen Breeman. Zij mogen onze club vertegenwoordigen op deze benefietavond in het teken van het goede doel 2015 van de Stichting Vrienden van Siem. Gerard Noorthoek verricht op deze avond de aankondiging van de teams 

Komt u hen vrijdagavond 19 juni a.s ook aanmoedigen en daarmee gelijk het goede doel van de Stichting Vrienden van Siem steunen?