Verenigingstoernooi 2015

Komende donderdag zal traditioneel het verenigingstoernooi worden gespeeld. Zoals bekend is het verenigingstoernooi bedoeld voor leden, oud-leden en familie van leden en oud-leden. Veel teams kennen al jaren een redelijk gelijke samenstelling en de jeugdige, nog relatief nieuwe teams rammelen meer en meer aan de poort met hun aanval op de eindzege.

Op dit moment zijn de aanmeldingen binnen van 2014-winnaar Reuser, outsider De Putdeksels en de altijd enthousiaste Voetbalvrouwen.

Een aantal klassieke namen uit de Verenigingstoernooihistorie worden nog aan de aftrap verwacht, meervoudig winnaars als De Fluppies, F.C. van de Velde en mogelijk ook het M/I Team zijn namen die al jaren in het schema worden opgenomen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de mogelijk nieuwe klassiekers als de PJ Kanaries of het Sint Real van Ben Verwijs en wie weet volgt er nog een inschrijving van Marco van Dijkes Eminence Grise.

Ook individuele aanmeldingen zijn mogelijk. Op dit moment zijn er hiervan al zo'n 3 binnen. Op deze manier krijgt de titel "fantasie-team" zijn ultieme dimensie .

Het speelschema zal afhangen van het aantal inschrijvingen. Aanvang zal in elk geval zijn om 13:00.

Aanmelden van teams is uiteraard nog altijd mogelijk bij Pieter de Wachter op pwdewachter@hotmail.com.