Uitslagen za. 09-04-16

NOAD kwam in de 1e helft op voorsprong tegen den Bommel door een doelpunt van Arjan Moerland. Een schuiver van Frank den Engelsman kwam op de binnenkant paal. NOAD verzuimde de nodige kansen te benutten. In de 2e helft voerde den Bommel de offensieve druk op. NOAD moest prijs geven met name Johnno en Wesley Bakker lieten zien hoe je binnen de 16 meter effectief kan toeslaan. NOAD C1 pakte uit met een 8 – 0 overwinning in Nieuwerkerk tegen SKNWK C1 en schuift daarmee door naar de 2e plaats in de klasse. De topper DOSKO C2 – NOAD 67 C1 staat op zaterdag 23 april a.s. NOAD F1 kan zaterdag a.s. thuis tegen METO F2 kampioen worden.

MOC'17 VE2 NOAD'67 VE1 0 – 2
NOAD'67 1 Den Bommel 1 1 – 4
NOAD'67 2 Boeimeer 2 1 – 0
FC Bergen 3 NOAD'67 4 2 – 0
NOAD'67 VE1 NVS VE1 2 – 6
NOAD'67 A1 Advendo A1 2 – 2
SKNWK C1 NOAD'67 C1 0 – 8
Lepel. Boys D2 NOAD'67 D1 1 – 1