Uitslagen zaterdag 23 april 2016

Jeroen Verwijs opende de score tegen Rimboe; 0 – 1.  Nog voor rust kwam Rimboe langszij: 1 – 1. Frank den Engelsman zette NOAD na rust op voorspong; 1 – 2. Middels een penalty maakte Rimboe de gelijkmaker: 2 – 2. Dit werd ook de eindstand. Jammer van NOAD C1. Het lukte niet om punten te pakken tegen DOSKO C2. Lees hierover het verslag van Leo. NOAD D1 doet het heel goed. Na de overwinning tegen MOC spelen ze nog een wedstrijd in deze poule tegen ODIO D1 met als inzet de 2e plaats in de ranglijst. Op basis van de ranglijst is vanwege het doelsaldo een gelijkspel toereikend.

Vrederust VE1 NOAD'67 VE1 0 – 3
Rimboe 1 NOAD'67 1 2 – 2
WHS 3 NOAD'67 4 2 – 4
DOSKO C2 NOAD'67 C1 3 – 1
MOC'17 D4 NOAD'67 D1 0 – 8
WHS F1 NOAD'67 F1 3 – 4
Wieldrecht VR2 NOAD'67 VR1 4 – 1

NOAD 1, aanwezig: 12.45 uur

Selectie: Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Rob den Engelsman, Stephan vd Peet, Roy v Splunter, Ton v Nieuwenhuizen, Martijn Reijngoudt, Marvin Quist, Ron v Dijke, Arjan Moerland, Jeroen Verwijs, Jeroen Reijngoudt, Joost de Witte, Frank den Engelsman, Justin Moerland.

Noad'67 4, vertrek: 13:45

Selectie: Kees Ligtendag, Kees Vroegop, Wiljan Lisseveld, Stefan Fontijne, Simon van der Male, Ronald den Braber, Roel den Engelsman, Robin van Westen, Niels van Oeveren, Niki van der Reest, Menno Fontijne,Marc Noorthoek, Danny Steijn, Christian van Hekken, Harm Verwijs & Dennis Kot.