NOAD 3 pakt gelijk de punten!

Na een drietal bekerzeges stond zaterdag 17 september dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd van NOAD 3 op het programma. Uit tegen Colijnsplaatse Boys-2 werd het een nipte maar zeer terechte 2-3 overwinning.

In de eerste helft begon NOAD sterk aan de wedstrijd. Het balbezit was voor 75% voor NOAD en Colijn kwam er niet aan te pas. Toch leverde dit nauwelijks gevaar op. Op een enkele kopkans na werd er in het eerste half uur niet gescoord. Na 35 minuten kwam Dennis Kot vrij op rechts en uit zijn voorzet viel de bal pardoes bij jongeling Niels Doorn voor de voeten die fraai uit de draai de linkerhoek vond: 0-1. De beer was los zou je zeggen maar niets was minder waar. De ingevallen nummer 12 van Colijnsplaatse Boys kreeg, in de allerlaatste seconden van de eerste helft, de bal op de middellijn. Mooi soleerde hij door de NOAD-defensie waarna hij de 1-1 aantekende. Een domper voor NOAD zo vlak voor de thee.

In de tweede helft was het spel van NOAD wat minder goed. Maar verrassend genoeg kregen de geel-groenen nu wel de nodige kansen. Al snel in de tweede helft vond Danny Steijn het net na een mooi afstandsschot. Even later was het Marco Reijngoudt die vrij voor de keeper niet wist te scoren omdat de bal via de keeper op de paal belandde. Een minuut later vond Marco wel het net door een keepersfout en stond het alsnog 1-3. Vervolgens werden nog een aantal kansen gemist door Harm Verwijs, Robin Kot en Arjan Moerland terwijl aan de andere kant door een fraaie boogbal wel werd gescoord en zodoende de eindstand 2-3 werd.

NOAD 3 speelt volgende week de eerste thuiswedstrijd tegen ZSC’62-2.