Noad’67 wint Gerard Noorthoek-cup

NOAD ’67 1 WINT MET OVERTUIGING DE GERARD NOORTHOEK CUP 2017 !!

Na een wat regenachtige ochtend, klaarde het in de middag mooi op en konden we op een zonovergoten sportpark rond de klok van 15:00 uur met de wedstrijd beginnen.
Lovell FC liet gelijk zien dat ze niet gekomen waren om te verliezen en probeerde keer op keer hun lange spits te vinden en NOAD had moeite om zich goed weg te zetten, maar toen na een minuut of 10 alles stond zoals het hoorde, scoorde Frank, na een mooie aanval, de 1 – 0.

Lang genieten kon NOAD niet want na een lange bal reageerde NOAD niet juist en kon de snelle buitenspits Ryan Steel profiteren en scoorde netjes de wan wan.
Toch bleek dat NOAD een maatje te groot was en zo scoorde Frank binnen het half uur nog 2 x en zo had hij dus een rasechte hattrick te pakken en stond het 3 – 1.

Lovell FC raakte alle grip kwijt en NOAD denderde voor rust door met af en toe mooie aanvallen en zo kwam de stand op 4 – 1 door Iwan en op 5 – 1 door wederom Frank en leek de wedstrijd gespeeld.
Na de rust kwam Lovell FC toch redelijk uit de startblokken en probeerde nog wat te forceren, maar NOAD wilde niet meewerken en kreeg zelf toch ook nog aardig wat kansen om verder uit te lopen, maar de Engelse goalie liet zien dat hij aardig kon keepen !
De koek was op bij Lovell FC en NOAD geloofde het ook wel, maar toch was het slotakkoord voor de Britten want uit een mooie pass van achteruit liep de goede spits van Lovell FC, James Townsend, alleen op Pjotr af en scoorde beheerst de 5 – 2. Waar de Engelsen de vorige editie de beker mee mochten nemen, blijft hij nu op Flupland !

Nadat de 2 teams en de familie van Gerard gezamenlijk hebben gegeten, de prijsuitreiking inclusief speeches zijn gedaan en de mannen van Lovell FC bessenjenever ook zijn gaan waarderen, was het rond de klok van 19:30 toch echt tijd voor een brexit en togen ‘our English friends’ terug naar Amsterdam, waar ze misschien nog even wat zijn gaan drinken…..
Dankzij het vele publiek, bleek maar weer eens dat onze Gerard nog steeds in onze harten zit en dat we met deze wedstrijd een prachtig eerbetoon hebben om te zorgen dat we hem nooit zullen vergeten !
Uiteraard hopen we dat ook de familie van Gerard genoten heeft en dat we dit maar tot in lengte van dagen mogen laten bestaan !