Meidenvoetbal bij Noad

Tijdens de feestweek van Noad’67 werd er een leuke middag voor de jeugd georganiseerd. Er was ook een meidenteam aanwezig en al snel bleek dat iedereen het wel erg leuk vond! Angelique Reijngoudt is toen meiden gaan benaderen en in de zomer van 2017 was het meidenteam MO 11 aangemeld voor de competitie! Elke dinsdag- en donderdagavond trainen we met veel enthousiasme onder leiding van Patrick van Westen, Robin Hommel, Erik Fontijne en Willinde Afink helpt ook graag mee. Onze leider is Patrick van Westen. Elke zaterdag spelen we een wedstrijd we hebben dit seizoen 1 keer gewonnen toen hebben we 4-0 gespeeld met Leonie Burgers als keeper en Nina de Ruijter en Amber van Westen als goede verdedigers. In het middenveld spelen Annelien en Merle van Vossen, Brigitte Hommel, Lieke Boudeling en Luna Fontijne. En als de spitsen Roos van de Ree, Valerie Rijnberg, Gwen Beijer en Amé Bosgraaf. We hebben ook mee gedaan aan de voetbalschool. We zaten met het hele voetbalteam bij elkaar. Daar hebben we veel geleerd, met heel veel plezier, leuke activiteiten en leuke begeleiders.

Komen jullie ons een keer aanmoedigen???