Perry Snoep nieuwe trainer Noad’67

Op 3 januari heeft een afvaardiging van het bestuur, de technische commissie en de selectie een gesprek gehad met een aantal kandidaten die gesolliciteerd hadden op de vacature van trainer.

Uit deze gesprekken is een voorstel aan het bestuur gedaan om met Perry Snoep in zee te gaan. Afgelopen woensdag heeft een vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur en Perry. Dit gesprek was van beide kanten zeer positief en resulteerde in een overeenkomst tussen Perry en NOAD’67 voor het seizoen 2018/2019. De jonge trainer, die 4 jaar jeugdspeler was bij RBC, moest op 25 jarige leeftijd stoppen met voetbal door een zware knieblessure. Hij is momenteel nog trainer bij SKNWK. Zelf is hij gek van het spelletje en hij heeft hoge verwachtingen van de selectie van NOAD’67.

In de advertentie stond dat we op zoek waren naar een jonge en ambitieuze trainer en we zijn ervan overtuigd dat we daar met het contracteren van Perry zeker in geslaagd zijn.