Vrijdagavond 2 maart is het bingo tijd bij NOAD ’67 !!

De activiteitencommissie van NOAD ’67 is goed bezig ! Na een geslaagde wijnproeverij gaan we op vrijdagavond 2 maart een gezellige bingo organiseren in onze kantine !! Voor maar € 10,- kunt u 6 rondes meespelen waarin elk 3 topprijzen te winnen zijn zoals bijvoorbeeld : boodschappenpakketten, bierpakketten, een dove-pakket, een BBQ schotel en ga zo maar door ! Na deze 6 rondes zullen we nog 1 superronde spelen waarin we een geweldige hoofdprijs hebben : EEN COMPLEET STOKVISPAKKET !! Dus dat word zondag heerlijk smullen voor de winnaar of winnares !! Wat zit er in dat pakket : Een mooie grote pan, aardappelen, rijst, maïzena, roomboter, ui en natuurlijk : stokvis !!

Bij binnenkomst in de kantine kun je de € 10,- betalen en krijg je van ons een heerlijk welkomstdrankje aangeboden en zullen we rond de klok van 19:30 de eerste ronde gaan starten !! Geef je snel nog op in de kantine bij Sander of via email bij Milou : miloutjee@gmail.com

De kantine zal om 18:30 geopend zijn en wil je niet meedoen, kun je altijd even een kijkje komen nemen natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje !

Graag tot vrijdagavond 2 maart !