Programma zaterdag 31 maart

Dit paasweekende kan een hele belangrijke worden voor onze hoofdmacht. Tegen hekkensluiter ZSC’62 moeten de 3 punten binnengehaald worden maar makkelijk zal dat niet zijn. Kijk voor het volledige programma en het wedstrijdboekje hieronder

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Thom Buijs, Stephan vd Peet, Marvin Quist, Wesley Kievit, Christiaan van Hekken, Iwan Geense, Wessel Quist, Luuk Spijker, Jeroen Verwijs, Joost de Witte, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Walpot, Lars Steijn

selectie Noad’67 3: Arjen Breeman, Maurice Feleus, Koen Spijker, Stefan Fontijne, Wiljan Lisseveld, Danny Steijn, Justin Moerland, Arjan Moerland, Armin Geense, Tom de Ruijter, Niels van Oeveren, Carlo van Oeveren, Carlo de Kok

selectie Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Robin van Westen, Maurice Walpot, Simon vd Male, Roel den Engelsman, Rick Teeuw, Edwin Braat, Niels van Westen, Bas Quist, Patrick van Westen, Gerwin Walpot, Leendert van Dijke, Jeroen Boon, Jurjen Verhage, Corne Faasse, Remco Kosten, Mark Tichem

 

Weekbrief 1666 27-3-’18

Programmaboekje Noad’67 – ZSC’62