Programma zaterdag 21 april

Alweer een thuiswedstrijd op het programma voor Noad 1. Rillandia komt op bezoek, een ploeg welke de punten heel hard nodig heeft om degradatie te voorkomen. Dus een makkelijke middag zal het niet worden. Zie de weekbrief in de bijlage voor het complete programma. Inmiddels is de wedstrijd van het vierde verplaatst naar woensdagavond 16 mei.

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Stephan Vd Peet, Marvin Quist, Thom Buys, Wesley Kievit, Bas v Nieuwenhuizen, Wessel Quist, Iwan Geense, Rob d Engelsman, Frank d Engelsman, Joost de Witte, Jeroen Verwijs, Luuk Spijker, Chris van Hekken

selectie Noad’67 2:Joey Verbraeken, pj Fontijne, Maurice kosten, Koen Spijker, Justin Walpot, Ton v Nieuwenhuizen, Robin Hommel, Justin Moerland, Carlo de Kok, Tom De Ruyter, Niels Doorn, Flip Glasbergen, Jaco Koolaard, Bart Vd Velde

Let op Teamfoto!!

selectie Noad’67 3: Kees Vroegop, Arjen Breeman, Dennis Kot, Jeroen Ridderhof, Menno Fontijne, Arjan Moerland, Robin Kot, Niels v Oeveren, Marco Reijngoudt, Ronald d Braber, Justus d Braber, Maurice Walpot, Rick Teeuw, Niels van Westen

 

Weekbrief 1669 17-4-’18

Programmaboekje Noad’67 – Rillandia