Programma zaterdag 7 april

De derby Tholense Boys – Noad’67 staat zaterdag op het programma. Een zware wedstrijd, met de ruime thuisnederlaag nog vers in het geheugen. Tijd voor revanche? Kijk voor het volledige programma in de link hieronder.

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Thom Buys, Stephan Vd Peet, Marvin Quist, Wesley Kievit, Chris v Hekken,Iwan Geense, Rob d Engelsman, Frank d Engelsman, Joost d Witte, Lars Steijn, Luuk Spijker, Justin Walpot, Wessel Quist

selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken, Bas v Nieuwenhuizen, Remco Buys, Maurice Feleus, Peter-Jan Fontijne, Tom de Ruyter, Carlo de Kok, Justin Moerland, Koen Spijker, Niels Doorn, Flip Glasbergen, Jaco Koolaard, Mark Tichem, Maurice Kosten

selectie Noad’67 3: Arjen Breeman, Jeroen Ridderhof, Jeroen Reijngoudt, Kees Vroegop, Menno Fontijne, Jasper van Dijke, Dennis Kot, Arjan Moerland, Robin Kot, Marco Reijngoudt, Harm Verwijs, Ronald den Braber, Danny Steijn, Wiljan Lisseveld, Stefan Fontijne, Niels van Oeveren

selectie Noad’67 4: Kjeld Snoep, Niels van Westen, Rick Teeuw, Bas Quist, Jorian Geluk,  Jörgen Beens, Evert Jan van Herk (GK), Evert Jan Geluk, René Vos, Bart van der Velde,  Robin van Westen, Patrick van Westen, Edwin Braat ©, Leendert van Dijke, Maurice Walpot, Remco Kosten, Dyon Bosgraaf,

Weekbrief 1667 3-4-’18