Programma zaterdag 12 mei

De competitie loopt op z’n eind. Nog 3 zaterdagen competitievoetbal! Het eerste gaat op bezoek bij De Fendert, waar voor beide ploegen niets meer op het spel staat, behalve de eer. Wellicht dat Ad Palings nog wat extra gemotiveerd is in zijn allerlaatste “thuiswedstrijd”: Fendert – Noad! Zie de link hieronder voor het complete programma.

Selectie Noad’67 1:
Pjotr Mosselman Lars Steijn Marvin Quist Thom Buys Wesley Kievit Chris v Hekken Iwan Geense Bas v Nieuwenhuizen Rob d Engelsman Justin Moerland Jeroen Verwijs Frank d Engelsman Joost d Witte Carlo de Kok

vertrek 12:45u aanvang 14:30u

selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken
Maurice Kosten, Justin Walpot, Bart vd Velde, Flip Glasbergen, Luuk Spijker, Rene Vos, Wessel Quist, Carlo v Oeveren, Tom de Ruijter, Robin Hommel,  Jaco Koolaard, Mark Tichem

vertrek 13:10u aanvang 14:30u

selectie Noad’67 3: Arjan Moerland, Koen v Dijke, Menno en Stefan Fontijne, Dennis Kot,Kees Vroegop,Jeroen Ridderhof, Jeroen en Marco Reijngoudt, Rick Teeuw,Niels v Oeveren,Danny Steijn,Harm Verwijs, Ronald d Braber, Arjen Breeman

Aanwezig 14:00u aanvang 14:30u

Noad’67 4 is vrij

 

Weekbrief 1672 8-5-’18