Programma zaterdag 15 december

Derbydag! Na een saaie maar spannende pot afgelopen zaterdag in de Krabbenkreekderby staat wederom een derby op het programma. Smerdiek komt als promovendus naar Flupland. Het team van Bram Kot draait nog niet, maar voor onderschatting moet gewaakt worden. Kijk op de site van Smerdiek voor een leuke voorbeschouwing. Het complete programma voor zaterdag vind je onderaan in de weekbrief, waar tevens het wedstrijdboekje te vinden is:

 

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Iwan Geense, Lars Steijn, Gijs Adriaansen, Justin Moerland, Julian de Heer, Tom de Ruijter, Armin Geense, Joost de Witte, Rob den Engelsman, Carlo de kok, Maurice Kosten, Jasper Fontijne, Joey Verbraeken.

Noad’67 3: Joey Verbraeken, Menno Fontijne, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Harm Verwijs, Christian van Hekken, Wiljan Lisseveld, Jeroen Verwijs, Danny Steijn, Ronald den Braber, Maurice Feleus, John vd Swaluw, Jeroen Ridderhof, Niels van Oeveren, Michiel de Jager.

Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Gerwin Walpot, Maurice Walpot, Abdirisaq Richard, Robin van Westen, Kjeld Snoep, Jorian Geluk, Wouter Fase, Mark Tichem, Rick Teeuw, Niels van Westen, Patrick van Westen, Flip Glasbergen.

 

Weekbrief 1696 11-12-’18

Programmaboekje Noad’67 – Smerdiek