Programma zaterdag 16 februari

Noad mag zaterdag op bezoek bij de koploper. Prinsenland verslaan zal moeilijk worden, maar niets is onmogelijk in deze klasse. Kijk voor het vollledige programma in de weekbrief hieronder.

selecties:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaansen, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Joost de Witte, Rob den Engelsman Frank den Engelsman, Wessel Quist, Luuk Spijker, Jasper Fontijne, Martijn Reijngoudt.

Noad’67 2:Joey Verbraeken, Rick Teeuw, Maurice Kosten, Koen Spijker, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Julian de Heer, Mark Tichem, Nick Steijn, Koen van Dijke, René Vos, Ton van Nieuwenhuijzen, Justus den Braber, Bas Quist (2e helft) en Simon v/d Male (2e helft)

Noad’67 3: Peter Jan Fontijne, Menno Fontijne, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Christian van Hekken, Wiljan Lisseveld,  Michiel de Jager, Maurice Feleus, Jeroen Ridderhof, Brent Filius, Roel den Engelsman

Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Bas Quist, Evert Jan Geluk, Edwin Braat, Gerwin Walpot, Bart v/d Velde, Maurice Walpot, Marinus van Dijke, Simon v/d Male, Janne Mikolas, Robin van Westen, Abdirahim, Jonathan van Westen, Jorian Geluk en Jurjen Verhage

 

20190212_Weekbrief_1703