Programma zaterdag 23 februari

Belangrijke punten kunnen zaterdag gepakt worden. Zwaluwen Stormvogels Combinatie, oftewel ZSC’62, uit Scharendijke komt op bezoek aan de Zijpestraat. Kom onze club steunen, want de punten zijn hard nodig om in de onderste regionen weg te blijven. De weersvoorspelling belooft wederom veel goeds, dus daar mag het niet aan liggen. Kijk in de weekbrief onderaan voor het complete programma.

selecties:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaansen, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Joost de Witte, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Wessel Quist, Luuk Spijker, Jasper Fontijne, Iwan Geense en Joey Verbraeken.

Noad’67 2: vrij

Noad’67 3:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Joey Verbraeken, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Christian van Hekken,  Michiel de Jager, Jeroen Ridderhof, Jeroen Verwijs, Julian de Heer, Jasper Fontijne, Johan van Swaluw, Stefan Fontijne en Ronald den Braber

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Bas Quist, Evert Jan Geluk,Leendert van Dijke, Edwin Braat, Bart v/d Velde, Kjeld Snoep, Maurice Walpot, Jorian Geluk, Marinus van Dijke, Robin van Westen, Roel den Engelsman, Abdi Richard, Jonathan van Westen en Koen van Dijke

DE WEDSTRIJD VAN JO13 GAAT NIET DOOR OP VERZOEK VAN KRABBENDIJKE. 02 MAART INHALEN OP DEZELFDE PLAATS EN TIJD!!!!

20190219_Weekbrief_1704