Programma zaterdag 16 maart

Een pittige uitwedstrijd voor Noad’67 1! De Dordtse ploegen doen het goed en blijken een taaie tegenstander. Zo ook Wieldrecht. Al een paar jaar goed voor topdrie in de 3e klasse. Maar wellicht kan Noad voor een verrassing zorgen deze week. Kijk in de weekbrief hieronder voor het complete programma.

selecties:

Noad’67 1:

Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Wessel Quist, Luuk Spijker, Carlo de Kok, Julian de Heer en Martijn Reijngoudt

Noad’67 2:

Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Koen Spijker, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Jaco Koolaard, Mark Tichem, Nick Steijn, Justus den Braber, Koen van Dijke, Brent Filius, Dennis Kot, Danny Steijn, Wiljan Lisseveld en Jeroen Verwijs,

Noad’67 4:

Evert Jan van Herk, Bas Quist, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot, Maurice Walpot, Marinus van Dijke, Robin van Westen, Patrick van Westen, Abdi Richard, Jonathan van Westen, Edwin Braat, Evert Jan Geluk, Jorian Geluk en Janne Miledas

 

20190312_Weekbrief_1707