Programma zaterdag 23 maart

Een thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Kogelvangers uit Willemstad voor Noad’67 1. Zie onderaan de pagina het programmaboekje van deze wedstrijd. Er kunnen belangrijke punten gehaald worden, waardoor we deze ploeg zouden kunnen passeren op de ranglijst. Scheidsrechter deze middag is dhr A.C. Deurloo en de wedstrijd vangt aan om 14:30 uur. Kom allemaal om onze jongens aan te moedigen. Zie de weekbrief hieronder voor het complete programma. De wedstrijd van Noad’67 3 is verplaatst naar 1 mei.

selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Wessel Quist, Luuk Spijker, Carlo de Kok, Ton van Nieuwenhuijzen, Iwan Geense en Joey Verbraeken

Noad’67 2:Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Koen Spijker, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Julian de Heer, Nick Steijn, Danny Steijn, Wiljan Lisseveld, Stephan vd Peet, Rene Vos, John Swaluw en Ton v Nieuwenhuijzen

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Bas Quist, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot, Jeroen Boon, Maurice Walpot, Kjeld Snoep, Evert Jan Geluk, Robin van Westen, Roel den Engelsman, Patrick van Westen, Jorian Geluk, Jonathan van Westen, Simon vd Male, Harm Verwijs, Menno Fontijne en Michiel de Jager

 

20190319_Weekbrief_1708

Programmaboekje Noad’67 – Kogelvangers