Programma zaterdag 9 maart

Een erg druk programma staat er op de rol. Noad 1 speelt om half 3 thuis tegen Halsteren. Ook Noad 3, 4 en de Vets spelen in de middag een thuiswedstrijd. Kijk in de weekbrief, onderaan deze pagina, voor het complete programma. Tevens is hier het programmaboekje voor de wedstrijd Noad’67 – Halsteren te vinden.

selecties:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaansen, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Joost de Witte, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Wessel Quist, Luuk Spijker, Jasper Fontijne en Iwan Geense

Noad’67 2: ntb

Noad’67 3:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Christian van Hekken,  Stephan v/d Peet, Jeroen Ridderhof, John vd Swaluw, Stefan Fontijne, Wiljan Lisseveld, Harm Verwijs,Ton v Nieuwenhuizen en Ronald den Braber

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Bas Quist, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot, Maurice Walpot, Marinus van Dijke, Robin van Westen, Simon vd Male, Abdi Richard, Jonathan van Westen, Jeroen Boon, Wouter Fase, Rick Teeuw, Carlo de Kok, Joey Verbraeken en PeeJay.

 

20190305_Weekbrief_1706

Programmaboekje Noad’67 – Halsteren