Programma zaterdag 6 april

Smerdiek is al bijna gedegradeerd maar zal tegen Noad zeker proberen de punten te halen. Reden te meer om scherp te zijn en de broodnodige punten mee terug te nemen naar Flupland. Kom onze boys steunen in deze zeer belangrijke uitwedstrijd. Kijk voor het volledige programma onderaan in de weekbrief.

selecties:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Walpot,Ton van Nieuwenhuijzen, Joost de Witte, Chris van Hekken en Arjan Moerland.

Noad’67 2:Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Koen Spijker, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Brent Filius, Nick Steijn, Dennis Kot, Wiljan Lisseveld, Jeroen RIdderhof, Rene Vos,Marco Reijngoudt, Jaco Koolaard en Mark TIchem

Noad’67 3:

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Bas Quist, Gerwin Walpot, Maurice Walpot,  Evert Jan Geluk, Robin van Westen, Roel den Engelsman, Jorian Geluk, Jonathan van Westen, Simon vd Male, Jurjen Verhagen, Janne Mikolas en Leendert van Dijke

 

20190402_Weekbrief_1710