Peter van Poortvliet nieuwe hoofdtrainer NOAD’67

Het nieuwe jaar is voor NOAD’67 positief begonnen. Voor het seizoen 2024/2025 zal Peter van Poortvliet de nieuwe hoofdtrainer zijn van NOAD’67 1. De afgelopen weken hebben er met meerdere kandidaten gesprekken plaatsgevonden, en de keuze is gevallen op Peter van Poortvliet. Peter is een oude bekende bij NOAD’67, in het verleden is hij al eens eerder hoofdtrainer geweest.

Aan het begin van dit seizoen had René Scholts, de huidige hoofdtrainer, kenbaar gemaakt dat het huidige seizoen (voorlopig) zijn laatste als hoofdtrainer zal zijn. Na drie seizoenen komt voor René een einde aan zijn periode bij NOAD. In de afgelopen drie jaar heeft René een fundament gelegd waar Peter een vervolg aan kan geven.

Peter is op dit moment nog hoofdtrainer van Steenbergen 1, waarmee hij momenteel derde op de ranglijst staat. Waar NOAD, met 1 wedstrijd meer gespeeld dan Steenbergen, een 2e plaats heeft met drie punten voorsprong op Steenbergen.

Het bestuur wil de technische commisie en betrokkenen bedanken voor het voeren van de gesprekken met de kandidaten. We heten Peter van harte welkom en kijken uit naar de samenwerking voor volgend seizoen!