NOAD 67 F2 laat vooruitgang zien !

Het weer speelde niet echt mee. Het was winderig en er waaide af en toen wat motregen over onze hoofden heen maar met we hadden er toch zeker weer zin in ! We moesten wel tegen de koploper: Luctor '88 F4 spelen vandaag en die had in de thuiswedstrijd op Heinkenszand laten zien over een paar goede voetballers te beschikken en we werden daar ook verslagen met maar liefst 10 – 0; maar inmiddels hebben we weer wat meer trainingen gehad, veel geleerd op de voetbalschool en natuurlijk niet te vergeten: de NOAD-mentaliteit !!!

We begonnen met Rowan in het doel, Jesse als slot op de deur met voor hem Benjamin en Pietro, op het midden stonden Annelien en Hayden (die gelukkig weer beter was !) en voorin stonden we met Harm en Merle. Bartek en Jayden begonnen als reserve. Dat Luctor de overhand zou hebben was voorzien natuurlijk maar het plan om jesse wat meer achter te houden werkte aardig goed, want wat stond hij het goed te doen !! Helaas lukte het Luctor toch om 2 x te scoren dus ruststand was 0 – 2.

Wat glaasjes ranja verder en hier en daar een koek, gingen we de 2de helft goed in en wilde Jayden ook wel eens een keer keepen dus mocht hij op de goal en schoof rowan door als veldspeler. Het beeld was hetzelfde, Luctor was wat beter, maar Noad liet zien goed te kunnen vechten en dat ook te blijven doen !
Luctor scoorde wel de 0 – 3 en 0 – 4 maar toen kwam de sterkste periode van ons, we konden goed druk zetten en we kregen een enorme grote kans (Harm) maar zijn inzet werd gepakt door de keeper, maar wat later was het Bartek die opstoomde en met zijn inmiddels befaamde punter scoorde hij de 1 – 4 !!

We speelden eigenlijk best goed en we drukten ze verder naar achter en kregen toch hier en daar wat kleine kansjes, maar net dat laatste duwtje kunnen we nog niet geven ! Uiteindelijk scoorde Luctor nog de 1 – 5 uit een srcrimmage, maar konden we erg trots zijn op het resultaat en ook de leiders van Luctor zagen dat we aardig gegroeid waren !

De “pienanties” liepen helaas niet zo lekker bij ons maar al met al hebben we een goed gevoel eraan overgehouden ! Met zijn allen blijven trainen boys and girls en dan komt het echt goed !! Volgende week weer een zware tegenstander en wel de medekoploper Kapelle ! Wedstrijd word verzet naar 9:00 ivm de aankomst van onze grote vriend Sinterklaas !!