NOAD F2 pakt bijna eerste punt.

NOAD F2 speelde een mooie wedstrijd tegen Kapelle F7. Het was genieten langs de lijn. Sander heeft er weer een verslag van gemaakt om van te smullen.

Zaterdag 12 december, thuiswedstrijd tegen Kapelle F7. Uit met 7 – 0 verloren totaal kansloos. Wat te verwachten vandaag ? Rowan ziek, Bartek ziek, toch 2 steunpilaartjes van dit team, dus gevraagd of Noah en Lorenzo mee wilden spelen van de kersverse kampioen, NOAD F1 en beiden wilden graag meedoen ! Verder was iedereen aanwezig dus met 10 boys en girls zaten we goed in de wissels.

Lorenzo in de goal, Noah en Jesse achterin, Jayden en Pietro op het midden en voorin moesten Harm en Merle voor gevaar gaan zorgen ! Annelien, Benjamin en Hayden begonnen als reseve en om 11 uur trapten we af en we werden eigenlijk direct teruggedrukt naar onze eigen helft maar tot kansen leidde dat niet voor Kapelle en langzaam kwamen we beter in de wedstrijd en kwam Kapelle in de richting van ons doel dan waren daar Jesse en Noah om alles tegen te houden, tot een moment vlak voor de rust dat er even niet werd opgelet en met een diagonaal schot werd Lorenzo kansloos gelaten, een dompertje zo net voor de rust….

De rust benut voor een chocoladekerstbal, hier en daar nog een koek erin en natuurlijk de overheerlijke ranja. 2de helft schoof Jesse door naar voren om meer druk te krijgen en Noah zou achter alles op slot houden en dat lukte eigenlijk heel goed, want we drukten gelijk Kapelle terug naar hun doel en Merle miste een mooie kans, maar door corners bleef de druk op hun goal erg groot, dus de 1 – 1 hing in de lucht ! Een afgeslagen corner, Noah die de achterlijn haalt, een strakke bal op Merle en BAMMMMM de 1 – 1 was een feit en wat gunnen we ze het enorm, allemaal natuurlijk maar zeker onze Merle, die wekelijks groei laat zien en de rest van het team op sleeptouw neemt !!

Het bleef goed gaan en Annelien kreeg een klein kansje, Harm was dichtbij en Noah was een aantal keer gevaarlijk met een schot van afstand en Kapelle wankelde, maar 1 foutje en een vlotte counter van Kapelle leidde de 1 – 2 in…. wat een terugslag, maar er was nog tijd en het ging toch goed, dus blijven geloven en er vol voor gaan ! Uiteindelijk kreeg Merle nog een enorme kans alleen voor de keeper, maar helaas ging haar schot naast en bleef het 1 – 2. Jammer…. Ja zeker, maar toch een tevreden gevoel omdat er goed gevoetbald, keihard geknokt en vooruitgang geboekt was ! Dan nog “pienanties” toch vaak ons sterke punt en we kwamen wat stroef op gang maar met 1 doelpuntje verschil wonnen we die toch ! Iedereen netjes een handje gegeven en op naar de laatste wedstrijd van deze reeks, thuis, tegen Kloetinge F6 volgende week. De wedstrijd begint op 10:30.