Uitslagen zaterdag 05-12-2015

NOAD 1 speelde een onderhoudend duel. De Fendert zette de meest offensieve druk en NOAD loerde op de tegenaanval. Het eerste kwartier van de 2e helft voerde De Fendert de druk op; het NOAD defensief kraakte maar boog niet. Uit de contra attack in de 70e minuut scoorde Lars Steijn. Vijf minuten later scoorde de thuisploeg de 1 – 1. Bij beide teams was er vervolgens geen zuiverheid meer in de combinaties door de wegvloeiende krachten. Het bleeft bij de 1 – 1. 

NOAD 2 sloot het voetbaljaar af met een ruime overwinning. Krabbendijke 2 werd met 7 – 3 verslagen. Met een fraaie 3e plaats gaan het team van Erik Arkesteijn, Erwin Kot en Johan Filius de winterstop in. Volgende wedstrijd op 13 februari: Zwaluwe 3 – NOAD 67 2.

NOAD 4 won in Poortvliet met 3 – 1 van SPS 2. Dan brengt het NOAD 4 op een 3e plaats in de klasse; achter FC Bergen 3 en de Fendert 5. NOAD 4 kan terugkijken op een mooie eerste competitie reeks en vervolgt de competitie op 13 februari a,s, thuis tegen de nummer 2 van de ranglijst: de Fendert 5.

De F2 speelde thuis tegen Kruiningen 3. Er werd met 5 – 0 verloren. Sander heeft er een verslag van gemaakt.