Kees van Oudenaarde overleden

Op donderdag 1 februari 2018 is ons lid, en vader van Jaap, Kees van Oudenaarde overleden. Nog niet zo lang geleden hoorden we dat Kees opgenomen was in het ziekenhuis. In een heel korte tijd is hij snel achteruitgegaan. Hij was een harde werker, we herinneren hem van z’n controles in de kleedkamers, het moest er altijd netjes uitzien. Elke week op maandag maakte hij de kleedkamers schoon, hij deed dat ook nog samen met Wim van de Burg. De kleedkamers moesten opgeruimd zijn, zodat het omkleden van de spelers bij trainingen of wedstrijden weer in een schone kleedkamer kon gebeuren. De laatste twee jaar heeft hij het schoonmaken nog samen met Cor Overbeeke gedaan. Op 71 jarige leeftijd is hij ermee gestopt.

Zonder voetbal ervaring is Kees toch nog aan een carrière als scheidsrechter begonnen. De scheidsrechter commissie kon altijd een beroep op hem doen, hij was altijd in voor een wedstrijdje fluiten.

Kees van Oudenaarde is 78 jaar geworden. We wensen Jaap en zijn familie sterkte in het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur van NOAD ‘67