Noad speelt nacompetitie!

Zowel Noad’67 1 als Noad’67 3 spelen zaterdag in de nacompetitie om promotie. Noad 1 kan de borst nat maken tegen tweedeklasser Prinsenland uit Dinteloord. Prinsenland speelde het hele seizoen in de onderste regionen van de 2e klasse maar wist zich nog bijna veilig te spelen door de laatste 3 speelronden in de competitie te winnen. De wedstrijd wordt vanwege capaciteitsproblemen niet op eigen veld in Dinteloord gespeeld maar in Oud Gastel op het schitterende vernieuwde complex van SC Gastel.

selectie NOAD’67 1:
Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Marvin Quist, Thom Buys, Wesley Kievit, Stephan van de Peet, Iwan Geense, Bas van Nieuwenhuizen, Christiaan van Hekken, Joost de Witte, Frank en Rob den Engelsman, Jeroen Verwijs, Justin Moerland, Wessel Quist, Carlo de kok

aanwezig 12:30u  aanvang 14:30u

Noad 3 wist als promovendus de 2e periode te winnen en mag als bonus spelen in Hoek. HSV Hoek 3 speelde afgelopen seizoen in de 2e klasse reserve waar het de voorlaatste plaats bezette in de eindrankschikking met 11 punten. Een moeilijk seizoen dus voor Hoek en wie weet kan de formatie van de afscheid nemende coach Kees Vroegop nog zorgen voor een stuntje.

selectie NOAD’67 3:

Arjen Breeman, Kees Vroegop, Dennis Kot, Menno Fontijne, Johan Reijngoudt, Jeroen Reijngoudt, Justin Walpot, Robin Hommel, Arjan Moerland, Koen van Dijke, Danny Steijn, Tom de Ruijter, Robin Kot, Flip Glasbergen

Beide wedstrijden beginnen om 14:30 uur en we wensen allebei de teams heel veel succes!