Programma zaterdag 5 mei

Noad’67 – Duiveland staat op het programma! Een wedstrijd die ergens om gaat.. Noad kan nog steeds periodekampioen worden, maar is afhankelijk van een misstap van DHV. Duiveland is nog niet veilig en zal dus vol moeten gaan voor punten. Het belooft een zonnige middag. De wedstrijd wordt gefilmd door CTV-voetbal, dus zal maandag ook nog te zien zijn met Joost de Witte in de studio. Komt allemaal naar de Zijpestraat om onze boys te steunen! Hieronder de link naar het programmaboekje en het volledige programma in de weekbrief.

selectie Noad’67 1:: Pjotr Mosselman, Joey Verbraeken, Thom Buys, Stefan vd Peet, Marvin Quist, Wesley Kievit, Lars Steijn, Iwan Geense, Bas v Nieuwenhuizen, Chris v Hekken, Rob d Engelsman, Frank d Engelsman, Joost d Witte, Luuk Spijker, Jeroen Verwijs, Wessel Quist, Justin Walpot

aanwezig 13:15 uur  aanvang 14:30 uur

selectie Noad’67 2:Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Justin Walpot, Robin Hommel, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Niels Doorn, Flip Glasbergen, Jaco Koolaard, Mark Tichem, Luuk spijker, Remco Buys, PJ Fontijne

aanwezig 12:30 uur  aanvang 13:30 uur

selectie Noad’67 3:Arjen Breeman, Arjan Moerland, Dennis Kot, Kees Vroegop,  Rene Vos, Marco Reijngoudt, Danny Steijn, Niels v Oeveren,  Jeroen Reijngoudt, Johan Reijngoudt, Ronald d Braber, Menno Fontijne, Jeroen Ridderhof, Stefan Fontijne

Vertrek 13:10 uur  aanvang 14:30 uur

selectie Noad’67 4:Wouter Fase, Bas Quist, Leendert v Dijke, Bart vd Velde, Gerwin Walpot, Maurice Walpot, Rick Teeuw, Roel d Engelsman, Simon Vd Male, Evert Jan van Herk, Robin v Westen, Sil vd Nieuwendijk, Ian Korporaal, jurjen Verhage.

Vertrek 14:10 uur  aanvang 15:00uur

 

Programmaboekje Noad’67 – Duiveland

Weekbrief 1671 1-5-’18