Open inschrijving obligatielening

Op donderdag 5 juli 2018 heeft de Algemene Ledenvergadering toestemming gegeven voor de bouw van nieuwe kleedlokalen en de verbouw van de kantine.

Om dit te kunnen betalen, hebben we gekozen voor het uitschrijven van een obligatielening van maximaal € 80.000 voor een periode van 10 jaar met een jaarlijkse rente van 3%, uit te betalen bij de uitloting van de obligaties.

De inschrijving voor de lening heeft eerst een aantal weken exclusief voor de leden opengestaan.

Vanaf nu kunnen leden en niet-leden inschrijven op de lening.

Inschrijving gebeurt door het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, te ondertekenen en te mailen naar: jaap.oudenaarde@wxs.nl of in te leveren op Korte Schoolstraat 9 te Sint Philipsland. Zie onder aan het bericht de bijlage met het inschrijvingsformulier en het regelement.

De inschrijving eindigt op 3 september 2018 of tot alle obligaties verkocht zijn. De datum en het tijdstip van de inschrijving is doorslaggevend bij de toekenning. Als er meer inschrijvingen zijn dan obligaties beslist het bestuur over de toekenning.

Na de toewijzing ontvangt iedereen de toegekende obligaties en het bijbehorende reglement.

Mochten er vragen zijn dan kunnen die gesteld worden via het eerdergenoemde e-mailadres.

 

Bestuur v.v. N.O.A.D.’67

Inschrijfformulier obligatielening v.v. Noad’67

Reglement obligatielening v.v. Noad’67