Programma zaterdag 13 april

De Krabbenkreekderby staat weer op het programma. WHS is zaterdag de tegenstander en dat zal een lastige worden. De Stallanders hebben samen met DFC en Dubbeldam het minste aantal verliespunten in UITwedstrijden. Maar cijfers zeggen niks in een derby! Noad zal voor de winst moeten gaan om richting de veilige kant in deze competitie te gaan. Kijk voor het complete programma onderaan in de weekbrief.

selecties:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Walpot, Luuk Spijker, Joost de Witte, Wessel Quist en Arjan Moerland.

Noad’67 2:Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Koen Spijker, Ron van Dijke, Justus den Braber, Brent Filius, Nick Steijn, Rene Vos, Jasper Fontijne, Jaco Koolaard, Niels van Oeveren, Stephan v/d Peet, Carlo de Kok en Mark TIchem

Noad’67 3:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Christian van Hekken,  Maurice Feleus, Jeroen Ridderhof, John vd Swaluw, Stefan Fontijne, Wiljan Lisseveld, Harm Verwijs, Danny Steijn en Ronald den Braber

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Bas Quist, Gerwin Walpot, Maurice Walpot,  Evert Jan Geluk, Robin van Westen, Roel den Engelsman, Jorian Geluk, Jonathan van Westen,Bart vd Velde, Kjeld Snoep, Patrick van Westen, Jeroen Boon en Leendert en Marinus van Dijke

20190409_Weekbrief_1711