Sponsorloop 2019 op 2e pinksterdag

Op maandagmiddag 10 juni (2e pinksterdag) wordt er een sponsorloop georganiseerd op de club. In het verlengde van de uitbreiding van de kantine en de bouw van de nieuwe kleedkamers is er een nieuwe behoefte ontstaan. Afgelopen winter is namelijk de witte tent voor de 2e keer in korte tijd afgescheurd en onbruikbaar geworden. Dit probleem willen we snel oplossen met de bouw van een nieuwe veranda. Voor de bouw van de veranda is geld nodig! Daarom organiseren we een sponsorloop om het benodigde geld op te halen.

De bouw van de veranda is belangrijk omdat we de komende jaren bijvoorbeeld slaapfeestjes voor de jeugd op de voetbal willen blijven organiseren. Iedereen die terugdenkt aan zijn jeugdjaren zal de legendarische avonden op de voetbal met een grote grijns herinneren. Ook hebben we de extra ruimte nodig voor de Voetbalschool, de mossel- en saté-avonden, benefietwedstrijden, toernooien, de zomerse barbecue en diverse andere activiteiten.

Omdat we een vereniging zijn, hopen en verwachten wij dat alle leden willen bijdragen aan de ontwikkeling van de club. Daarom vinden wij “lopen of lappen” de juiste slogan voor dit evenement.

Vanaf aanstaande zaterdag liggen er invulformulieren voor de sponsorloop in de kantine achter de bar. Ook hieronder kunt u het invulformulier downloaden.

De sponsorloop wordt georganiseerd door Bart van de Velde & Bas van Nieuwenhuijzen. Voor verdere informatie, vragen en ideeën kan met bovenstaande contact worden opgenomen.

 

Bart van de Velde: 06-25245193, noad67financieel@gmail.com

Bas van Nieuwenhuijzen: 06-25375924, basvannieuwenhuijzen@gmail.com

 

Invulformulier Sponsorloop