Uitslag sponsorloop

Beste vrienden van NOAD’67,

Namens de organisatie van de sponsorloop willen we allereerst de 33 deelnemers bedanken voor hun onvermoeibare inzet gedurende de sponsorloop. Zij hebben met elkaar 1507 rondjes gelopen wat neerkomt op gemiddeld 47 rondjes per deelnemer! Met die 1507 rondjes is maar liefst 3.927 euro opgehaald voor de bouw van de veranda. Ook werd het senioren record verbroken door Justin Walpot met een onwerkelijk aantal van 87 rondjes binnen 3 uur. We verwachten dat de totale opbrengst uit zal komen rond de 9.000 euro. Naast de deelnemers willen we ook graag de vrijwilligers, sponsoren en supporters bedanken voor jullie positieve bijdrage aan het evenement.

Verder willen we graag Haanex, Le Nails, Vin d’Oc, Wouter Fase, Met Shmaak, ByJoyce, 100% Voetbal & Zwembad de Meermin specifiek bedanken voor het sponsoren van de prijzen. Hartelijk bedankt!

In de bijlage het aantal rondjes per deelnemer

We wensen jullie een fijne zomer toe.

Met sportieve groet,
Bart & Bas

Invulformulieren tellers 10-6-19