opstellingen 26-10-2019

Zaterdag staat de Krabbekreekderby op het programma in Stalland voor het eerste elftal.

het tweede en derde speelt een thuiswedstrijd. Veteranen gaat niet door!

hierbij de opstellingen:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Marvin Quist, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Moerland, Iwan Geense, Armin Geense, Carlo de Kok, Tom de Ruijter, Jeroen Ridderhof, Joost de Witte, Luuk Spijker en Wessel Quist.

Noad’67 2:  Kees Vroegop, Stefan Fontijne, Dennis Kot, Stefan Fontijne, Johan Reijngoudt, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Stephan v/d Peet, Arjan Moerland, Niels van Oeveren, Christiaan van Hekken, René Vos, Harm Verwijs, Wiljan Lisseveld, Danny Steijn, Roy van Splunter,

Noad’67 3: Joey Verbraeken, Evert Jan Geluk, Bas Quist, Edwin Braat, Leendert en Marinus van Dijke, Rick Teeuw, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot,Roel den Engelsman, Marc Jan v/d Maas, Jorian Geluk, Kjeld Snoep, Robin Reijngoudt, Yoeri Snoep, Patrick en Niels van Westen