opstellingen 30-11-2019

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Marvin Quist, Rob den Engelsman, Justin Moerland, Iwan Geense, Armin Geense, Carlo de Kok, Tom de Ruijter, Justin Walpot, Frank den Engelsman, Luuk Spijker, Joost de Witte Ton van Nieuwenhuizen en Wessel Quist.

Noad’67 2:  Kees Vroegop, Dennis Kot, Arjan Moerland, Menno Fontijne, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Wiljan Lisseveld , Harm Verwijs, Danny Steijn, Maurice Feleus, Jeroen Verwijs, Niels van Oeveren, Christiaan van Hekken, René Vos, Stephan v/d Peet en Maurice Kosten

Noad’67 3: Joey Verbraeken, Evert-Jan van Herk, Evert Jan Geluk, Leendert en Marinus van Dijke, Rick Teeuw, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot, Marc Jan v/d Maas, Kjeld Snoep, Simon v/d Male, Roel den Engelsman, Robin van Westen, Wouter Fase en Koen Spijker