Opstellingen 11-01-2020

Thuis tegen Goes 1 (zat) 14.30uur

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Benjamin v/d Gaag, Jasper Fonteijne, Luuk Spijker, Iwan Geense, Carlo de Kok, Tom de Ruijter, Justin Walpot, Rob en Frank den Engelsman, Joost de Witte en Wessel Quist.

Thuis tegen Tholense Boys 4, 14.30uur

Noad’67 2:  Dennis Kot, Arjan Moerland, Menno Fontijne, Johan Reijngoudt, Harm Verwijs, Maurice Feleus, Christiaan van Hekken, Roy van Splunter, Stephan v/d Peet, Pieter de Wachter, Brent Filius, John vd Swaluw en Wiljan Lisseveld

Stavenisse 2 uit, om 14.30uur

Noad’67 3: Evert-Jan van Herk, Evert Jan Geluk, Leendert van Dijke, Rick Teeuw, Bart v/d Velde, Marc Jan v/d Maas, Kjeld en Youri Snoep, Robin van Westen, Wouter Fase, Koen Spijker, Roel d Engelsman en Jorian Geluk