opstellingen 07-03-2020

zaterdag 7 maart staat de krabbekreekderby op het programma in Flupland.

Als Noad de punten op het durp houdt, dan komt het op dezelfde hoogte als WHS.

Onze huisfotograaf Iman Fase is de balsponsor deze middag.

Noad 1: Pjotr Mosselman, Iwan Geense, Luuk Spijker, Wessel Quist, Ton van Nieuwenhuizen, Tom de Ruijter, Lars Steijn, Frank den Engelsman, Rob den Engelsman,Julian de Heer, Jasper Fontijne, Koen v Dijke en Roy v Splunter

Noad 2: Kees Vroegop, Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Niels v Oeveren, Jeroen Ridderhof, Harm Verwijs, Wiljan Lisseveld en Jeroen Verwijs,

Noad’67 3: Evert-Jan van Herk, Bas Quist, Gerwin Walpot, K. Spijker, Leendert van Dijke, Youri Snoep, Robin van Westen, Rick Teeuw, Ron v Dijke, Robin Reijngoudt, J. Swaluwe, Edwin Braat en Jorian Geluk