jeugddag 21-10-2020

   

 

Helaas was er dit jaar wegens corona geen voetbalschool voor de kinderen die hier altijd vol verwachting naar uit kijken. Toch was er nog één activiteit in de herfstvakantie waarbij de kinderen wel hun energie kwijt konden.

De vriendjes en vriendinnetjes dag had als bedoeling dat een Noad’67 speler zijn of haar vriendje of vriendinnetje, die geen lid zijn, mee mocht nemen naar Noad voor een dag vol voetbalplezier.

En met een ruime 50 kinderen is er een mooie dag beleefd! Hoewel de dag begon met veel regen was het gelukkig nog voor de middag droog en zelfs de zon ging nog schijnen. Bij gasttrainers Perry Snoep en Ko Stoutjesdijk werden de spelertjes de fijne technieken van het voetballen bijgebracht. Verder was er een snelheidsmeter waar degene uit zijn of haar team kon laten zien hoe hard je kon schieten. Van elk team werd de winnaar beloond met de beker ‘Kanonskogel van het jaar 2020’. De voetbalboarding en de pannaking waren ook populair. Onder toeziend oog van 1e speler Jasper Fontijne werd het vizier op scherp gezet bij het onderdeel mikvormen.

We willen graag iedereen bedanken die zich deze dag ingezet heeft als vrijwilliger, zonder jullie was het geen succes geworden! In het bijzonder willen ook we de sponsoren bedanken, beginnend bij de Stichting Voetbalschool voor het sponsoren van de diverse onderdelen en dat we gebruik mochten maken van het gatendoek. Sander Kot voor de zak snoep die de kinderen aan het einde van de dag hebben gehad en tot slot de Groentebroer voor het sponsoren van ‘een gezonde snack’.

Al met al was het een geslaagde dag, en hopelijk zien we snel veel vriendjes en vriendinnetjes lid worden van Noad’67.