René Scholts: onze nieuwe hoofdtrainer!

Noad ’67 kan opgelucht adem halen. De acute zoektocht van de club naar een nieuwe trainer is ten einde. Al een lange tijd is de club op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal van Noad ’67. De club heeft nu in René Scholts een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het komend seizoen.

John Verbraeken, interim-voorzitter van Noad ’67: “er heerste enige druk om nog een geschikte kandidaat te vinden terwijl de trainerscarrousel al ruime tijd tot stilstand is gekomen. Maar het is ons gelukt om toch met een aantal kandidaten in gesprek te komen en daar de meest geschikte trainer voor de spelersgroep uit te halen”.

René Scholts, die in Sommelsdijk woont, is geen onbekende in de regio, hij was trainer bij onder andere, NTVV (Nieuwe Tonge), Heinenoord, de Jonge Spartaan, Bolnes en als laatste club was hij trainer bij Bruse Boys.

De interim-voorzitter is blij met de komst van René Scholts, “zijn jarenlange ervaring en fanatisme is voor Noad ’67 erg belangrijk om er weer een mooi seizoen in de derde klasse van te maken.

Welkom bij de club René!