NOAD haalt 3 punten in Yerseke.

Wedstrijden tussen Yerseke en NOAD zijn in de regel niet weggelegd voor "watjes". Het zijn meer wedstrijden voor jongens van de "gestampte" pot. Yerseke was de betere in de 1e helft en het begin van de 2e helft. Daarna kantelde we wedstrijd naar de Flupland 11. Via 2 doelpunten van Lars Steijn trok NOAD aan het langste eind: 2 – 3.

NOAD’67 kwam goed uit de startblokken in Yerseke. Al na 15 minuten stond de uitspelende ploeg met 0-1 voor. Roy van Splunter ging aan de rechterkant goed door en speelde de bal door op de vrij staande Lars Steijn. Lars Steijn gaf de bal voor op Jouko Gorissen en die schoot de bal rustig in de verre hoek.  Een droomstart in Yerseke.

In plaats van dit voetbal door te zetten ging NOAD'67 mee in het tempo van Yerseke. Dit zorgde voor een aantal hachelijke momenten voor het Noad doel. Een bal op de lat, een redding van Peter Jan en een bal van de lijn gehaald door Christian van Hekken. Na slordig balverlies voorin counterde Yerseke zich middels Frank Bakker naar een 1-1 stand. Na de 1-1 was er nog een kansje voor NOAD'67 en voor de rest was het vooral Yerseke die voetbalde. En dit leverde een paar minuten voor de eerste helft ook de 2-1 stand opdoor een doelpunt van Yerseke spits: Arjen de Koeijer. NOAD'67 ging rusten met een 2-1 achterstand.

Na rust kwam er een ander NOAD'67 uit de kleedkamer. Veel feller en beter voetballend dan voor rust. Dit leverde na een minuut al een kans op. Jouko werd weggestuurd door Thom Buijs en gaf de bal strak voor op de jarige Frank den Engelsman.  Die werd onderuit gelopen voordat hij de bal kon schieten. Iedereen vroeg om een penalty maar de scheidsrechter had het niet gezien. NOAD'67 bleef gezamenlijk druk zetten en vocht als een team om nog een mooi resultaat hieruit te halen. Wesley Kievit gaf na 60 minuten een crosspass van links. Deze werd verkeerd uitverdedigd door een Yerseke verdediger. Lars Steijn was er als de kippen bij en passeerde de keeper en schoot de bal vanuit een moeilijke hoek binnen: 2-2 met nog een half uur spelen. Een paar minuten later kreeg NOAD'67 een vrije trap op de middenlijn. Rob den Engelsman gaf de bal op de opkomende Roy van Splunter die de bal uitstekend in de loop mee nam. Roy bleef rustig en gaf de bal goed terug op Lars Steijn die de bal  achter de doelman schoot. NOAD'67 stond weer voor met 2-3. Na 70 minuten werden Jouko en Wesley gewisseld voor Stephan van der Peet en Wiljan Lisseveld.

Na de 2-3 ging NOAD'67 weer achterover leunen en dit leverde nog 20 zware minuten op. Rob den Engelsman moest na een harde tackle nog gewisseld worden voor Remco Buijs. Roy van Splunter werd daardoor centraal achterin gezet om meer lengte te creëren. Na het laatste fluit signaal brak het feest los. NOAD'67 had karakter getoond en laten zien dat het een team is.

Volgende week het restant van de wedstrijd tegen Kogelvangers. Trekt NOAD'67 de 1-0 voorsprong over de streep dan zijn ze periodekampioen.