NOAD 3 na penalty's door in beker.

NOAD 3 speelde in Kapelle tegen Kapelle 3 in de knock out ronde van de beker. Het werd een echte lekkere pot beker voetbal. De 1e helft was voor NOAD en de 2e helft voor Kapelle. Na een 0 – 0 eindstand moesten de penalty's als scherprechter fungeren.

1e helft:
In de eerste helft heeft NOAD 3 geen kans weggeven en had zelf een aantal mooie goed uitgespeelde kansen. Robin Kot en Roel den Engelsman stonden in de spits maar konden het niet afmaken.

2e helft:
NOAD 3 kwam steeds meer onderdruk te staan en Kapelle 3 kreeg nu de nodige kansen. Leider Kees Vroegop die deze middag onder de lat stond stond op zijn post en verrichtte menig redding. Met een inzet op de paal van Kapelle 3 kwam NOAD 3 goed weg. Jeroen Ridderhof antwoorde; maar zijn inzet ging naast.

Penalty's:
Uit de eerste reeks van 5 penaly's scoorden NOAD 3 en Kapelle 3 ieder 4x. Toen kwamen de toerbeurten; Kees Vroegop pakte de 6e pingel van Kapelle. Als NOAD 3 in de 6e beurt zou scoren was het door. Jasper v Dijke klaarde deze klus.