Cupfighter NOAD 3 door naar halve finale.

NOAD 3 is doorgedringen tot de halve finale van de bekerstrijd. Tegen Internos 3 was het na de reguliere speeltijd: 1 – 1. Net als tegen Kapelle 3 waren het nu ook de pingels die de beslissing moeten brengen.

Naar de stand kijkend in de reguliere competitie moest het op papier een gelijkwaardige wedstrijd worden. En dat werd het ook. Internos 3 kwam in het eerste deel op een 1 – 0 voorsprong en dat hielden ze tot de rust vast.

Na de rust ging NOAD 3 op zoek naar de gelijkmaker en dat zat niet mee. Het offensief van NOAD 3 was te gehaast en daardoor niet zorgvuldig genoeg in de combinaties. Pal voor het einde van de wedstrijd had Jeroen Reijngoudt een mooie kans maar zijn inzet ging over. Het was Harm Verwijs die in de 89e minuut de 1 – 1 wist te scoren na goed voorbereidend werk van Arjan Moerland.

In de penalties ging het tot de 2 – 2 gelijk op en vervolgens miste Internos 3 tot 2 keer toe. Derhalve NOAD 3 door naar de halve finale.