Met de bus naar Middelburg

Dwars door al het voetbal van de Geuzecup op de thuisbasis, trekt Noad'67 3 zaterdag naar Middelburg in hun poging de dubbel binnen te slepen. Tegenstander op de velden van Dauwendaele is het Ossendrechter ODIO 2.

De reis naar Middelburg wordt aanvaard met een bus waarin nog zo'n 10 plaatsen beschikbaar zijn voor supporters. Wie hiervan gebruik wil maken, kan zich aanmelden bij Kees Vroegop via mailadres keesvroegop@hotmail.com. De kosten hiervoor bedragen 10 euro, te voldoen bij vertrek van de bus. Uiteraard geldt voor de bus dat vol ook echt vol is dus wie eerst komt, wie eerst maalt!!! De bus vertrekt om 12:00 uur vanaf het sportcomplex aan de Zijpestraat. 

Voor de liefhebbers die op eigen gelegenheid naar Middelburg willen is dit de plaats van handeling: Sportpark De Kruitmolen, Kruitmolenlaan 123 in Middelburg.