Gerard Noorthoek Cup op 07.06.14

NOAD’67 organiseert op 7 juni de tweede editie van de Gerard Noorthoek Cup. Vanaf 14.30 uur zullen Lovell FC uit Nottingham en NOAD’67 tegen elkaar spelen op het sportpark aan de Zijpestraat in Sint Philipsland.

De Gerard Noorthoek Cup is vernoemd naar “de clubicoon van NOAD’67”. Vorig jaar maakte Gerard bekend dat hij bestuur stokje overdroeg aan de jongere garde. Na 32 jaar vond hij het tijd voor wisseling van de wacht. Naast deze lange tijd als bestuurder  is hij nog steeds stadionspeaker, verslaggever bij Omroep Tholen en doet hij nog veel dingen binnen en buiten de vereniging.

Als bedankje aan de man die NOAD’67 belichaamt, werd vorig jaar de eerste editie van de Gerard Noorthoek Cup gehouden.

De Gerard Noorthoek Cup is de jaarlijkse seizoen afsluiting van NOAD’67.  Het seizoen 2013-2014 wordt afgesloten met de wedstrijd NOAD’67 tegen Lovell FC dat uitkomt in de  Long Eaton Sunday League  Division One. Aanvang 14.30 uur.