NOAD 3 door naar finale via penalty's.

Voor de derde achtereenvolgende keer is NOAD 3 door in het bekertoernooi. In aanvang eerst de winst in de bekerpoule en vervolgens de wedstrijden in de knock out fase tegen: Kapelle 3, Internos 3 en nu DOSKO 3 (3 – 3) eindigden na de reguliere speeltijd allemaal gelijk en dan wordt de penalty serie de scherprechter. NOAD 3 maakte ze alle vijf en DOSKO 3 miste een keer. NOAD 3 speelt de finale tegen ODIO 2 op 31 mei a.s. 

Robin Kot.
NOAD 3 posteerde de fysiek sterke Robin Kot in de aanval en dat leverde na een klein kwartier de openingstreffer op. Via een voorzet van Dennis Kot was de 1 – 0 voorsprong met een inschuiver op het kunstgras een feit. Voor de rust kon Robin Kot zijn 2e treffer maken; maar DOSKO 3 kwam met een snelle aanval terug op 2 – 1. Dat werd de ruststand.

Menno Fontijne.
Met een strakke vrije trap aangewakkerd door de wind viel de bal pal in de kruising; was getekend Menno Fontijne. Wat een wonderschone treffer: 3 – 1 voor NOAD 3. Na een grote kans op de 4 – 1 kwam DOSKO 3 terug in de wedstrijd. De veel jongere ploeg dan NOAD voerde de aanvalsdruk op en kwam terug op 3 – 3; de penalty's moesten de beslissing gaan brengen.

Penalty serie: NOAD 3 (5 uit 5).
DOSKO 3 moest al eerste aan de serie van 5 gebinnen. De eerste inzet van de Brabanders werd door Kees Ligtendag gekeerd ! NOAD 3 kreeg het nodige zelfvertrouwen en achtereenvolgens: Dennis Kot, Pim vd Est, Robin Kot, Jasper v DIjke en Arjan Moerland joegen het leer achter de DOSKO goalie. Nu op voor de dubbel glunderde NOAD 3 leider Kees Vroegop na de wedstrijd.