NOAD 67 F2 in de zaal.

Al heel veel jaren wordt in de kerstvakantie het jeugd zaalvoetbaltoernooi gespeeld in de Wellevaete en Meulvliet voor alle voetbalverenigingen van het eiland. Voor onze F2 was het de eerste keer. Hierbij een heel leuk verslag:

Maandag 28 december hadden we het kerstzaalvoetbaltoernooi voor de F2 en wel in de Wellevaete te Sint Annaland en met 9 dames en heren bij elkaar zaten we zeer ruim in de wissels gezien het feit dat we maar 4 tegen 4 speelden, maar wat extra ruimte kan geen kwaad zak mar zegge !
 
We moesten 4 wedstrijden spelen : Tholense boys F3 en F4, SPS F2 en Stavenisse F2 en onze eerste wedstrijd was tegen Tholense Boys F4 en we vlogen werkelijk uit de startblokken, want na 3 minuten spelen stonden we al 3 – 0 voor door 3 x onze eigen Inzaghi (Harm). Wat een begin, we geloofden het zelf niet eerst, maar we bleven goed spelen en druk houden op het doel van Tholen en ze kwamen er niet aan te pas en een afgeslagen bal werd door onze Koeman (Jesse) van net over de middenlijn erin gepoeierd, BAMMM 4 – 0. Helaas toch even een moment van te lang genieten want door niet opletten konden de geelzwarten de eretreffer maken en stond de eindstand op het bord: 4 – 1 winst !!!
 
Toen 2 wedstrijdjes wachten en daarna mochten we aantreden tegen SPS F2 en dat zou een flinke kluif worden dat hadden we al gezien. We begonnen weer erg goed maar pech voor ons, hielp SPS aan een (onterechte) 0 – 2 voorsprong, maar wij zijn NOAD en hebben dat al vaak laten zien dat we niet opgeven en een scrimmage voor het doel van SPS leverde de aansluitingstreffer op en we zetten nog eens goed aan om toch die 2de te maken en uit een echt prachtige aanval knalde onze Zidane (Merle) de 2 – 2 binnen en we kregen nog kansen op meer maar geluk was bij SPS aan de zijde en zo bleef het 2 – 2.
 
Goed bezig en iedereen kwam gelukkig ook aan voetballen toe. De volgende pot was een hele zware tegen de koploper op dat moment, Tholense Boys F3, maar mochten we die winnen stonden wij bovenaan, dus we gingen er voor ! Helaas bleek het lot ons wederom weer niet goed gezind, want zowel Harm als Hayden kregen de bal hard op hun hoofd en moesten vroegtijdig de wedstrijd verlaten en die 2 waren echt lekker bezig !! Maar goed zoals gezegd zaten we ruim in het personeel dus niet getreurd en vol goede moet verder, maar er sloop wat onzekerheid in en Tholen rook zijn kans en en met 3 rake schoten stond het 0 – 3 en een paar minuten laten zelfs 0 – 4, al speelden we niet echt slecht, maar fysiek waren deze mannen wat te groot voor de onzen helaas. Toch kwam de eretreffer er nog wel, door een goede interceptie van Rowan kwam de bal bij onze Messi (Annelien) terecht en dribbelde ze naar het doel van Tholen en prikte ze mooi de 1 – 4 binnen en wat was ze blij zeg, genieten op het veld, dat Tholen gewoon doorspeelde maakte ons niets meer uit, wat een geweldig moment voor ons Annelien !! Helaas dus verlies met 1 – 4, maar toch pluspuntjes gezien en ook gezien het feit dat Hayden en Harm een hard hoofd hebben en dus weer aansloten bij de groep.

We gingen vol goede moed de laatste wedstrijd in tegen de nummer 2 Stavenisse F2. Wat speelden we goed en lekker samen met elkaar en we kwamen helaas toch 0 – 1 achter maar ook weer door een eigen doelpunt helaas, maar we voelden dat er meer in zat en zoals ze dat dit seizoen steeds meer doet, pakte Merle de handschoen op en speelden we heel Stavenisse weg, Hayden maakte de 1 – 1, een gelukje zorgde voor 2 – 1 en en Harm tikte de 3 – 1 binnen en zo pakten we een mooie 2de plaats op een leuk toernooi en zo sluiten we dit jaar toch positief af en gaan we volgend jaar daar verder mee !!

 
De gehele F2 wenst iedereen een heel mooi en gezond nieuw sportjaar toe met hopelijk veel positieve momenten !!